Brandstoffen om het warm van te krijgen!

Levering van brandstof binnen straal van 30 kilometer rond Merchtem

Voor alle types brandstof in Merchtem kan u bij Brandstoffen Michiels terecht. Aangezien alles in eigen beheer wordt gehouden, worden de brandstoffen zo goedkoop mogelijk gehouden. Van mazout tot gasolie en alles daartussen. Vanuit Merchtem leveren we in een straal van dertig kilometer.

Gasolie

Deze brandstof wordt ook wel mazout, stookolie of gasolie verwarming genoemd. Veelal gebruikt voor huishoudelijke verwarming en aandrijving van oudere types motoren.

Gasolie extra

Gasolie extra wordt ook wel laagzwavelige mazout genoemd. Veelal gebruikt voor motoren en in verwarmingstoestellen met een hoogrendements condensatieketel. Gasolie extra is gedurende de periode half november tot en met eind februari vanuit het raffinageproces beveiligd tegen vorst (tot -22°).

Diesel

Diesel of dieselolie, maar wordt soms ook witte mazout genoemd. Het is de brandstof voor dieselmotoren die gebruikt worden op de openbare weg. Net als gasolie extra is diesel gedurende de periode half november tot en met eind februari vanuit het raffinageproces beveiligd tegen vorst (tot -22°).

Wintermazout

Wanneer u stookolie in de winter - in een stallatie waarvan de gehele installatie, de stookolieopslag of leidingen tussen tank en installatie blootgesteld worden aan negatieve temperaturen - gebruikt, is het belangrijk dat u vooraf gepaste maatregelen treft.

Neem contact op

Voor meer info op maat kan u ons contacteren via de contactpagina of telefoneren. Twijfel niet.